Het verhaal van

My Five Pixels

en de persoon die erachter zit!

Mijn formele opleiding is relatief beperkt. Ik had al van kindsaf een voorliefde voor alles behalve de schoolboeken, en op mijn 19e ging ik dan ook al snel aan het werk bij het bedrijf van mijn nonkel. Na enkele jaren van zwoegen moest daar een website gebouwd worden; en aangezien ik de jongste werknemer was ging men er al snel van uit dat ik dat dan wel zou kunnen. Ik kon dat niet.

Toch besloot ik om het te proberen en na een paar weken stond mijn allereerste website online. Klanten vonden hem mooi, mijn nonkel ook, en plots begonnen mensen me te vragen om websites te bouwen. My Five Pixels werd opgericht en ik begon mijn skillset uit te bereiden. Ondertussen bouwde ik al zo'n 50-tal websites en deed ik promotie voor minstens de helft ervan.

Een freelancer is maar zo sterk als het team waarmee hij op freelance basis kan samenwerken. Voor het maken van de ontwerpen reken ik volledig op mijn eigen ervaring en kennis, maar als ik aan een SEO-campagne, een Google Adwords opdracht of de ontwikkeling van een ASP.NET applicatie begin ga ik altijd even te raad bij mensen die echte expert zijn in hun vakgebied.

Als je mij inhuurt huur je dus ook de kennis van mijn netwerk in, en je moet dus nooit bang zijn om een matige service te ontvangen omdat ik als persoon beperkt ben. Ik ken mijn beperkingen, en vul deze graag aan met de competenties van anderen.

Mijn partners en hun competenties.